Andra raka segern för stjärnfattigt Penguins

oväntat fram som matchvinnare

Zbynek Michalek blev så här glad efter sitt första mål för säsongen.

Pittsburgh Penguins är inte sig likt utan Sidney Crosby och Evgeni Malkin.

Men laget kan trösta sig med att man tog sin andra raka seger i natt.

Med Sidney Crosby och Evgeni Malkin i laget har Pittsburgh Penguins länge varit ett att NHL:s absolut bästa lag. Men sedan de båda stjärnorna skadat sig har laget inte varit sig likt. Från att ha varit en segermaskin där framför allt Crosby öst in poäng har laget förvandlats till ett högst medelmåttigt lag och luckorna efter de två fixstjärnorna har varit enorma.

Innan mötet med Boston i fredags hade laget endast en seger på de senaste sju matcherna. Men nu tänds ett visst hopp efter att Penguins i natt tog sin andra raka seger.

Michalek bakom vändning

Det skulle dock börja på värsta tänkbara sätt när Rob Niedermayer gav Buffalo ledningen med 1–0 efter mindre än tre minuter.

Men Pittsburgh vände sedan matchen i början av den andra perioden när James Neal först kvitterade och Zbynek Michalek sedan gav laget ledningen. Målet var den tjeckiske backens första den här säsongen. Michalek spelade sedan även fram Mark Letestu till det avgörande målet i den tredje perioden.