• Erotiska Berättelser

  I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Springsteen - Gig för Gig

  En poddserie om några av Bruce Springsteens klassiska Sverigespelningar som skrivit in sig i musikhistorien - och hos fansen. Vi går igenom konserterna på Hovet 1981, Ullevi 1985 och Ullevi 2012 tillsammans med gäster som var där. Upplev euforin och hör om minnen och anekdoter från dessa klassiska konserter! Programledare: Markus Larsson Producent: Stefan Sundberg

Senaste avsnitt

 • Vi rundar av VM-avsnitten med att summera finalhelgen. Stort fokus på Sverige förstås: Tommy Körberg, Lasse På Heden, Apelgren, Solberg, framtidens landslag och spelarbetyg,
 • Åsiktskorridoren av och med Ulrica Schenström, Fanny Jönsson, Ingvar Persson och Anders Lindberg
 • Våldet har återigen trappats upp i Mellanöstern, i konflikten mellan Israel och Palestina. Under januari så har över 40 personer dött, de flesta av dem palestinier. Den senaste tiden har också mängder med demonstranter varit ute på gatorna i Jerusalem för att protestera mot den nya regeringen med Premiärminister Benjamin Netanyahu i spetsen. Omvärlden har fördömt de senaste tidens dåd och både USA och EU uppmanar nu båda sidor att lugna ner det upptrappade våldet. Men det finns en stor oro att konflikten trappas upp ytterligare. Hur illa är läget i Mellanöstern just nu? Hur snabbt kan det eskalera till krig och vad vill egentligen Netanyahu? Gäst: Wolfgang Hansson, utrikespolitisk kommentator på Aftonbladet. Programledare: Jenny Ågren.
 • FA-cupens fjärde omgång innehåll bland annat ett genrep inför den förmodade seriefinalen mellan Arsenal och Manchester City men frågan är om vi fick så många besked. Brighton besegrade Liverpool igen efter sent mål av den stekhete Mitoma. Danjuma fick näta i debuten, Casemiro fick agera måltjuv och Wrexham bor hyresfritt i Fridas hjärna.
 • Hockeystudion är tillbaka och i veckans avsnitt diskuterar vi toppstriden i Hockeyallsvenskan, Oskarshamns dunderform, HV71s ångestvecka och tippar såväl kvalmatcher som topp 6. Vi diskuterar även vilket som är SHL:s mest underhållande lag och Ros & Abris utser veckans lag.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET