• Sportbladet Daily

  De hetaste snackisarna från sportens värld. Nytt avsnitt varje vardag om ett aktuellt ämne. Med Maja Andersson, Demir Lilja och Erika Nielsen.

 • Kungligt

  Jenny Alexandersson och Sara Ericsson bevakar allt som rör kungahuset till fest och till vardags. Glitter och glamour med en unik inblick bakom de kungliga kulisserna. Kungligt helt enkelt!

 • Femme plus

  En podd med fullt fokus på damfotbollen och allt som hör där till. Med Anna Rydén och gäster.

Senaste avsnitt

 • "...och bilen går bra?" är tillbaka med nya avsnitt! I säsongspremiären blir det genomgång av bilarna Glenn har testat det senaste - bland annat Volvo EX30, Fisker Ocean och Sveriges billigaste bil, Hyundai i10. Både ris och ros utdelas. Johan och Glenn får också besök i studion av Hanna Olsson Berg som lider av bilskräck och får panik av tanken på att sätta sig bakom en ratt. Men går det att bota? _________________ Programledare: Johan Edling Bilexpert: Glenn Lindberg Producent: Stefan Sundberg kontakt: bil@aftonbladet.se
 • Daniel Kristoffersson är tillbaka i Sportbladet Allsvenskan och ger er de senaste sillynyheterna. Dessutom: Djurgårdens Deniz Hümmet om hattricket mot BP, IFK Norrköpings Kevin Höög Jansson efter berg- och dalbaneinledningen samt Elliot Stroud om succén i Mjällby. Programledare: Oskar Kiisk
 • Hur säkerställer vi att produktiviteten fortsätter att öka i framtiden, och kommer alla till del? Och hur gör vi för att den ska förbättra miljön, istället för att förstöra den? Två av landets kanske främsta produktivitetsexperter gästar Starta pressarna. Daniel Lind, forskningsledare för Produktivitetskommissionen, ett initiativ av Facken inom Industrin, och Kristian Seth, huvudsekreterare i regeringens Produktivitetskommision.
 • Livet med hund kan vara fantastiskt, men vad gör du när din fyrbenta livskamrat river upp ett sår eller blir sjuk? I andra avsnittet av FirstVets podcast “Djurliv” möter vi Ilse, en galen jaktgolden med känsliga trampdynor och hennes matte Annika. Och så får du tips från veterinären Caroline Caldemar om vad du ska ha hemma i apotektslådan innan din hund råkar illa ut.
 • Herregud, kan det bli mycket bättre? NEJ, vi tycker inte det! I i detta extrainsatta Café Bambino så gästar vänsterintellektuella superstjärnan Naomi Klein studion! Välkommen Naomi! Hon kommer för att prata om sin, på svenska nyligen utgivna, bok "Doppelganger" (Ordfront förlag). I boken låter Naomi dubbelgångaren bli metaforen med vilken hon förklarar, synar och utmanar vår politiska och mediala samtid. Naomi kallar det för en spegelvärld, i vilken våra digitala alias (dubbelgångare) är viktigare än våra riktiga jag, där högerextrema ledare utger sig för att slåss för arbetarklassen och där sanning och fakta är upplöst. Tone läste boken till ett av Café Bambinos allra första avsnitt, lyssna på det först om du vill! Naomi Klein är den kanadensiska författaren och aktivisten bakom böcker som "No Logo", "Chockdoktrinen" och "Det här förändrar allt: Kapitalismen kontra klimatet". Det blir ett samtal om konspirationsteorier, hälsoinfluencers och högerns oheliga allianser. Hur vänstern lider av att ha ledare som inte går att avsätta och vad Naomi menar med att andra världskriget fortfarande pågår. Varför är staten Israel ett exempel på dubbelgångaren, vad blir de politiska konsekvenserna av att bygga politik utifrån trauma och hur kommer det sig att klimataktivisterna går längst fram i protesterna mot Israels folkmord? Och såklart mycket mer om Naomis nya bok!

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Hans Österman
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET