• Sportbladets Premier League-podd

  Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på Premier League - världens bästa liga.

  acast
 • Slutelvan

  En podcast om fotboll från Aftonbladet Plus. Nytt avsnitt varje torsdag med bland annat Patrik Syk, Kalle Karlsson, Frida Fagerlund, Makoto Asahara, Babilona Khosravi, Johanna Frändén och Simon Bank.

Senaste avsnitt

 • Avsnitt 339 – ALLA LAG! Stor säsongsavslutning

  NHL-podden med Bjurman och Ekeliw
  Dags för säsongens sista avsnitt! Per Bjurman och Jonathan Ekeliw analyserar, på klassiskt vis, läget i ALLA 32 NHL-klubbar. Vilka har rustat bäst under off season? Vilka tar ett steg tillbaka? Här har du 2,5 timmes matigt NHL-tugg att lyssna på fram till att Bjurman och Ekeliw drar igång igen i september.
 • OS-kvartsfinalerna på herrsidan är avgjorda och vi fick ett jobbigt svenskt uttåg. Men därmed är det dags för ”Stocken” att sätta slutbetyg på alla de svenska spelarna. ”Stocken” går också igenom de fyra kvartsfinalerna och tittar fram mot semifinalerna med några väl underbyggda tips.
 • I år är det 50 år sedan Europas första Prideparad gick av stapeln i Örebro. Sedan dess har livsvillkoren för hbtqi-personer på många sätt förbättrats väsentligt. Samtidigt drar mörka moln in över Europa. För en knapp månad sedan skulle en Prideparad hållits i Georgiens huvudstad Tbilisi, men den var tvungen att ställas in på grund av våldsamma protester och attacker på aktivister och journalister. I Ungern drog ett rekordstort Pridetåg genom Budapest i protest mot landets nya hbtq-fientliga lag. Och i polen finns sedan 2019 hbtq-fria zoner. Hur mycket är Pride en fest – och hur mycket är det en protest idag? Det pratar vi om i dagens avsnitt av Aftonbladet Daily. Gäst: Vix Herjeryd, ordförande för Stockholm Pride. Programledare: Liv Elgenklöw.
 • Damernas gruppspel är avslutat och vi kör samma upplägg som i går. Vi pratar om Sveriges match, ”Stocken” tippar och kommenterar kvartsfinalerna och sedan tar han ut två all star-lag, ett A- och ett B-lag, utifrån gruppspelet. Trevlig lyssning!
 • Översvämningar och bränder har dominerat nyhetsflödet denna sommar. I Sverige har bland annat delar av Kalmar och Kristianstad översvämmats. Extremväder i världen kommer att bli vanligare och vanligare. Det ställer frågan om försäkringar på sin spets. Kommer vi att kunna försäkra våra bostäder i framtiden, oavsett var de ligger? Kan det bli så att människor står utan försäkring för att den blir för dyr? Vem ska egentligen stå för klimatnotan? Gäst i dagens avsnitt är Staffan Moberg på branschorganisationen Svensk Försäkring. Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Alla Aftonbladets podcasts

A-A

 • #Fallet
  acast

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Stefan Sköld, Jonna Andersson
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschefer: Karin Schmidt, Lotta Folcker
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET