• Otrogen!

  Det ultimata sveket. Otrohet. I den här poddserien möter vi personer med erfarenheter av otrohet som berättar sina historier - från olika perspektiv. Både de som bedragit och de som blivit bedragna. Programledare: Anna-Maria Stawreberg. Producent: Stefan Sundberg

 • Erotiska Berättelser

  I nya säsongen av "Erotiska Berättelser" följer vi 27-åriga Ellinor under en intensiv och lustfylld sommar. Efter att hennes sambo bedragit henne bestämmer hon sig för att lämna småstaden hon växt upp i och flytta till Stockholm. Det blir inte bara en nystart i livet - utan även ett sexuellt uppvaknande där Ellinor utforskar nya sidor av sig själv. Erotiska berättelser produceras av Munck Studios för Aftonbladet och PodMe.

 • Aftonbladet Krim

  En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

Senaste avsnitt

 • Säsongsavslutning för podden. Vi ”snackar ner” SM-finalerna, tar ut våra all star-lag för slutspelen, tackar av C More och ifrågasätter valet av en EM-ambassadör. Och så får vi svaret på varför ”Stocken” har ifrågasatt Jonas Wille i flera år, vi kan hinta om att det är en något snarstucken anledning.
 • Nu har Elon Musk fått godkänt att testa chip i människors hjärnor. Flera gånger har det blivit nej till att få testa på människor men nu blev det grönt ljus. Det hela handlar Neuralink som Elon Musk är en av grundarna till. Det lyfts hur detta skulle kunna få blinda människor att se igen och få förlamade att kunna gå. Det låter fint men vad finns det för risker? Kommer vi ha elitmänniskor med chip i hjärnan i framtiden? Och om man sätter in ett chip, kan man då bli kontrollerad av någon annan? Gäst: Henning Eklund, tech-reporter på SvD.
 Programledare: Eva Ericsson. Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • DRRRRRRRrrrr… Det där är ljudet av den borr vi använder oss av för att vrida oss längre och längre in i Liberalernas själ. Just nu dansar partiet limbo under fyraprocentsspärren. Kan partiledaren Johan Pehrson, hans pappaskämt och hans grillade korvar göra något för utvecklingen framåt? Eller har samarbetet med SD skapat en splittring som inte går att reparera? Programledare och producent: Olivia Svenson. Experter: My Rohwedder och Lena Mellin. Kontakt: podcast@aftonbladet.se
 • Det är FA-cupfinaldags i England och hela landet vänder blickarna mot Wembley och derbyt mellan Manchester City och United. I dagens avsnitt snackar vi igenom allt inför det kommande gigantmötet. För hur stort är det egentligen att ta hem FA-cupsegern? Hur laddad är en sån här match mellan supportarna i Manchester? Och kommer City lyckas ta nästa steg mot trippeln eller blir det United som får lyfta pokalen? Dessutom tar vii oss också en liten titt på hur Victor Lindelöfs situation i United ser ut just nu. Programledare: Julia Karlsson Gäst: Frida Fagerlund
 • Det har börjat röra på sig rejält bland klubbarna nu när säsongen närmar sig sitt slut. Vi pratar Pochettino och Chelseas stundade utrensning. Saudi fortsätter putsa på sin fotbollsliga genom att erbjuda Benzema miljarder. Men hur gör Real Madrid då? Och Benz är inte den enda som ryktas lämna. Liverpool jagar franska mittfältare med hjälp av sin nya tyske förhandlare. Bayern München har inte gett upp och Declan Rice och sägs också jaga Vlahovic. Dessutom firar vi tioårsjubileum med ett litet kollage.

Alla Aftonbladets podcasts

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET