Storbråk när Devils jagade hämnd på Panthers

Publicerad 2022-12-22

Med 40 sekunder kvar utbröt stort tumult mellan Florida Panthers och New Jersey Devils.

Panthers-forwarden Matthew Tkachuk hoppade på Devils-kaptenen Nico Hischier efter avblåsning.

Det var en hämnd efter att Nico Hischier skadat Panthers-kaptenen Aleksander Barkov med en crosschecking i lördagens möte mellan lagen.

Det blev en stökig avslutning på matchen mellan Florida Panthers och New Jersey Devils.

Många spelare var inblandade och Matthew Tkachuk ville aldrig släppa taget om Nico Hischier.

PLUS: RANKAR: Här är de 50 bästa spelarna i NHL

Det var i lördagens match i New Jersey som Aleksander Barkov utgick i den första perioden efter crosscheckingen från Nico Hischier, redan då jagade Panthers-spelarna Nico Hischier resten av matchen.

Känslorna hade inte svalnat till matchen i Florida fyra dagar senare och en oväntad rivalitet har inletts mellan lagen.

Två mål av Bratt

New Jersey Devils tog en efterlängtad 4–2-seger efter sex raka förluster.

Jesper Bratt kvitterade två gånger om till 1–1 i den första perioden och 2–2 i den tredje perioden.

Första målet var ett direktskott i powerplay och det andra målet pricksköt han på en kontring.

– Vi behövde en seger. Vi har spelat många bra matcher under den här förlustsviten, men har inte hittat en väg att göra mål. Att vi lyckades göra några mål i den tredje perioden i kväll var viktigt, säger huvudcoachen Lindy Ruff.

Jesper Bratt har gjort 33 poäng (tolv mål och 21 assist) på 33 matcher den här säsongen.

New Jersey Devils slåss i toppen av Metropolitan Division tillsammans med Carolina Hurricanes.

Köp dina hockeytröjor i Sportbladet Shop här!