William Karlsson övertidshjälte i natt

Publicerad 2016-10-05

Och Forsberg höll tätt bakåt

Columbus Blue Jackets William Karlsson har hittills gått poänglös under försäsongen.

Men i natt klev han fram på bästa sätt, och gjorde det avgörande 3–2-målet på övertid mot Nashville Predators.

Columbus gick tidigt upp i ledning genom danske Oliver Bjorkstrand, och skulle i andra perioden utöka till 2–0 tack vare den lovande backen Zach Werenski.

Bakåt hade Anton Forsberg en felfri kväll mellan stoplarna för Blue Jackets och motade samtliga 21 skott under första halvan av matchen.

När sedan han ersattes av Joonas Korpisalo kunde inte längre Columbus hålla emot.

Skellefteåduon förlängde matchen

Först reducerade P.K. Subban på assist av HV71-bekantingen Kevin Fiala, och sedan passade Petter Granberg fram Skellefteåkompisen Viktor Arvidsson till en kvittering halvvägs genom den tredje perioden.

Matchen gick till övertid där William Karlsson bara behövde dryga minuten för att sätta den matchvinnande pucken.

Karlssons första poäng denna försäsong kom i hans tredje match.