Forsberg avgjorde igen

Publicerad 2017-01-15

NEW YORK. Nashville Predators är tillbaka på rätt sida slutspelsstrecket – tack vare Filip Forsberg.

Han avgjorde lördagens matiné mot Colorado med sitt elfte mål för säsongen.

Det såg länge ut som att Nashville skulle försätta den gyllene chansen att smyga förbi LA Kings i tabellen och ta sig upp på den eftertraktade wild card-platsen.

En bit in i andra perioden i lördagens bortamöte med tabelljumbon Colorado Avalanche låg de under med 2–0, sedan Gabriel Landeskog och Francois Beauchemin hängt varsin kasse.

Elfte målet för säsongen

Men i mitten av mittakten reducerade Cody McLeod – som trejdades från Colorado till Nashville dagen innan matche!n – och i tredje vände gästerna.

Mike Fisher soloåkte in kvitteringen efter fem minuter och strax därpå avgjorde Filip Forsberg direkt på tekning.

Det var den just nu  hete svenskens elfte mål för säsongen och det nionde den senaste månaden.