Ingen skumpa för Hull

Publicerad 2013-04-19

Men i Bristol flödar grav-ölen

Både Hull och Bristol City var i behov av en seger. Istället spelade lagen 0-0 vilket innebär att Hull får jaga vidare för att säkra direktplatsen till Premier League.

Resultatet innebär även att Bristol trillar ur The Championship.

Kvällens match i The Championship gällde mycket för båda lagen. Hull kunde med en seger i stort sett inkassera en biljett och förbereda sig på att göra Cardiff sällskap till nästa säsongs Premier League.

Bristol City var däremot jumbo och piskat att vinna för att ha fortsatt chans att nå lagen ovanför nedflyttningsstrecket.

Misstänkt straff

Första halvleken inleddes trevande där Hull rullade boll utan att lyckas skapa de där riktigt giftiga målchanserna.

I 33:e minuten blev Mohamed Gedo nedvräkt i Bristols straffområde, något domaren lät passera.

Närmast mål kom istället Stephen Quinn några minuter senare när han efter en tilltrasslad situation sköt bollen tätt över Bristolmålvakten Tom Heatons ribba.

Bristol City fick mest koncentrera sig på försvarsspelet, men skapade viss oreda i Hulls straffområde på några hörnor.

Tempofattig historia

Andra halvleken inleddes som den första. Inget av lagen hade den där riktiga spetsen för att lyckas dyrka upp motståndarnas försvar och det mesta av spelet koncentrerades till mitten av planen.

I den tempofattiga halvleken var dock Hull närmast segern på stopp-tid, då David Meyler kom loss i straffområdet. Skottet gick dock rakt på Heaton, vilket innebar att matchen slutade 0-0.