Ber om ursäkt efter bitattacken

Luis Suarez, 26, var på bettet mot Chelsea.

Han orsakade en straff, fixade en poäng och bet Branislav Ivanovic.

”Jag pratade precis med Ivanovic och bad om ursäkt till honom personligen. Tack för att du accepterade det”, berättar Suarez på twitter.

På stopptid, i den 97:e minuten, skickade Daniel Sturridge in bollen framför Chelseas mål och Luis Suarez stack fram skallen och ordnade slutresultatet 2-2 på Anfield.

– Han ger aldrig upp. Han är så otroligt energiskt på gott och ont, oftast gott, säger Viasats expert Ola Andersson.

Innan dess hade en hungrig Suarez hunnit med en hel del.

Orsakade en straff

I början av den andra halvleken slog anfallaren ett inlägg som Sturridge förvaltade på bästa sätt och gjorde 1-1 för Liverpool.

Bara minuter senare tog Suarez med hands i straffområdet och domaren Kevin Friend pekade på straffpunkten. Det var anfallarens tionde gula kort i Premier League och han toppar den ligan tillsammans med Craig Gardner, Sunderland.

Eden Hazard lurade målvakten Pepe Reina och rullade in 2-1.

– Ett totalt hjärnsläpp av Suarez. Han smyger till och med därifrån, säger Viasats expert Bosse Petersson.

Sedan kom dagens mest oväntade aktion från Suarez.

”Oförlåtliga beteende”

Vid ett Liverpool-anfall hamnade han bredvid Chelseas försvarare Branislav Ivanovic. Då gick Suarez till attack – med tänderna.

Den 26-årige uruguayanen bet Ivanovic i armen.

”Jag är ledsen för vad som hände i eftermiddag. Jag ber om ursäkt till Ivanovic och hela fotbollsvärlden för mitt oförlåtliga beteende. Jag är ledsen för det”, skriver Suarez på Twitter.

Anfallaren har också uttalat sig på Liverpools hemsida:

– Jag ber om ursäkt. Jag är väldigt ledsen för mitt oförlåtliga beteende mot Chelsea tidigare i dag. Jag har försökt att kontakta Branislav Ivanovic för att prata med honom. Jag ber också om ursäkt till min manager, mina lagkamrater och alla andra i Liverpool som jag har svikit, säger han.

Suarez berättade senare att han ringde upp Ivanovic och bad om ursäkt.

Det engelska fotbollsförbundet, FA, har meddelat att de ska granska situationen.

Liverpool tryckte sedan på för en kvittering och i den 97:e minuten blev Suarez hjälte med sitt 23:e ligamål för säsongen.

Bet en PSV-spelare

Det är inte första gången som Suarez uppmärksammas efter att ha bitit en motståndare. När anfallaren spelade för Ajax bet han PSV Eindhovens Otman Bakkal i axel.