– 98 procent av allting som hände i dag var bra, säger tränare Jürgen Klopp.

Nästa söndag, den 14 augusti, startar Liverpool sin Premier League-säsong då man ställs mot Arsenal.

I dag kom ett imponerande styrkebesked.

Liverpool vann, med hela 4-0, mot Barcelona på Wembley.

– Jag är jätteglad. Jag kunde suttit här med en 0-4-förlust, då vore livet inte så trevligt. Det var Barca, det var en träningsmatch och mycket kan hända. Men det var underbart i dag, 98 procent av allting som hände i dag var bra, säger Jürgen Klopp till Liverpools hemsida.

Två mål från nyförvärv

Nyförvärvet Sadio Mané öppnade målskyttet efter en fin kontring, bara en kvart in i matchen.

Två minuter in i den andra halvleken så stötte Javier Mascherano in bollen i eget mål, och bara minuten senare slarvade Sergio Busquets med boll, Origi gick i djupet, och stötte in 3-0.

Matchen slutade till slut 4-0, efter att ett annat nyförvärv, Marko Grujic, fint nickade sig in i målprotokollet.

Suarez hyllad

Barcelona, som har ligapremiär den 20 augusti, startade matchen med bland annat Arda Turan, Lionel Messi och Luis Suarez. Just Suarez, tidigare Liverpool-spelare, blev i den 75:e minuten utbytt till stående ovationer.