Det rullar på för Liverpool.

Hemma mot West Ham kom femte raka ligasegern.

Darwin Nunez blev matchhjälte med ett vackert mål i 3–1-segern.

Lagen följdes åt på Anfield i den första halvleken.

Mohamed Salah hade gett Liverpool ledningen på straff i den 16:e minuten men strax före paus kvitterade Jarrod Bowen.

Men det var Liverpool som till slut skulle ta tre poäng.

I den 60:e minuten stack Darwin Nunez i djupled och Alexis Mac Allister hittade urugayanen med en hög boll över två försvarare. Och avslutet, det var det inget fel på. Nunez drog till på ett tillslag och satte bollen otagbart i ena hörnet för 2–1.

– Det är väldigt, väldigt bra gjort, säger Viaplays expert Martin Åslund i sändningen.

Skuggar Manchester City

Liverpool vann till slut med 3–1 efter att Diogo Jota hittat rätt i 85:e minuten.

Laget har radat upp fem raka segrar i Premier League och är tvåa i tabellen, två poäng bakom Manchester City som har vunnit samtliga sex matcher i inledningen på säsongen.