Torres tvåmålsskytt i 6-0 segern på Anfield

Liverpool firar ett av lagets sex mål i 6-0 segern mot Derby.

Liverpool körde över och förnedrade stackars Derby.

Fernando Torres gjorde två mål i 6-0 segern.

Liverpool har, för första gången på länge, inlett Premier League på ett övertygande sätt.

Trots att lagkaptenen Steven Gerrard satt på läktaren i V-stickad tröja och skjorta körde Pool över nykomlingen Derby.

Xabi Alonso inledde förödmjukelsen i första halvlek – spanjorens frispark var tänkt som ett inlägg men gick direkt i mål.

Ryan Babel ökade ledningen strax före paus när han skottfintade bort två Derbyförsvarare i en fint och kallt placerade in 2-0.

I andra halvlek gjorde spanjoren, 330-miljoners förvärvet, Fernando Torres sitt andra och tredje mål för säsongen.

3-0 målet placerade han in kallt vid högra stolpen och 6-0 gjorde han efter en bjudning från Derbyförsvaret.

Segern förde upp Liverpool i serieledning och laget har bara tappat poäng mot Chelsea.

Nykomlingen Derby är jumbo.

På fem matcher har laget släppt in 15 mål – och bara mäktat med att plocka en poäng.