Sánchez slog till med hattrick efter måltorkan

Publicerad 2015-09-26

En bra nyhet för alla Arsenal-supportrar: Alexis Sánchez är tillbaka i målform!

Mot Leicester City slog chilenaren till – med hattrick.

Alexis Sánchez hade inte gjort mål i Premier League sedan den 4 maj. Nu är måltorkan ett minne blott.

Men det var frejdiga Leicester som inledde bäst och tog ledningen efter tretton minuter genom Jamie Vardy. När Theo Walcott gjorde 1–1 fem minuter senare var det nog fler som trott på 2–0 än en kvittering, men Arsenal var effektivt.

Sánchez tog över showen

Och efter 33 minuter tog Alexis Sánchez över föreställningen.

1–2 kom efter att ett inlägg hittat fram till en friställd Sánchez som inte gjorde några misstag när han dunkade in 1–2.

Efter 54 minuter var det dags igen. Sánchez gjorde 3–1 till Arsenal genom en en vacker nick på en lika fin lyftning över backlinjen. Fyran satte han med med ett välplacerat skott.

Måltorkan över för hela Arsenal

I slutminuterna fick lagen in ytterligare varsitt mål, Vardy för hemmalaget och Olivier Giroud för Arsenal.

Arsenal hade innan matchen gjort fem mål totalt den här säsongen – lika många som man nu gjorde i en och samma match.