Publicerad 2018-03-11

Tottenham vände och vann mot Bournemouth.

Men både Dele Alli och Harry Kane gick av med skador.

”Spurs” är trea i Premier League.

Efter en knapp halvtimme skickade Christian Eriksen en boll in i straffområdet. Harry Kane, som var offside, gick i djupet och kolliderade med Bournemouths målvakt Asmir Begovic.

Lamela ersatte Kane

Kane blev sittande på gräset och tog sig för högra benet, han såg ut att ha skadat högerfoten. Anfallaren, som har gjort 24 ligamål, haltade av planen.

24-åringen kunde inte spela vidare, Erik Lamela ersatte honom.

Vid det bytet var Bournemouth i ledningen med 1–0 efter tidigt mål från Junior Stanislas. Några minuter efter att Kane haltat av planen kvitterade Dele Alli till 1–1.

Två mål i andra halvlek

Son Heung-Min ordnade tre poäng till ”Spurs”.

I den 62:e minuten sköt han in 2–1 med vänsterfoten. I slutminuterna blev han fri med Begovic. Han rundade målvakten och sköt in 3–1. Serge Aurier nickade in slutresultatet 4–1 på stopptid.

Vid ställningen 2–1 till Tottenham hade Bournemouth en boll i mål, men domaren dömde bort målet.

– Det är inte mycket kontakt, han bara känner på Sanchez, säger Viasat-experten Fredrik Ljungberg.

Tottenham är trea i Premier League. Bournemouth är på tolfte plats i ligan.