West Ham besegrade Chelsea i söndagens Londonderby med 3-1.

Mycket tack vare nyförvärvet James Ward-Prowse.

Mittfältaren låg bakom det mesta i offensiv väg för West Ham och stod för dubbla assist.

Chelsea har fått en tuff start på Premier League-säsongen.

Efter förlusten i söndagens Londonderby mot West Ham med 3–1 står nu laget på en poäng efter två spelade matcher.

West Hams nyförvärv som blev klart så sent som i måndags James Ward Prowse stod för en stark insats i debuten och stod för dubbla assist.

Missade straff

Redan i den sjunde minuten kunde hemmalaget ta ledningen via en väl levererad hörna av nyförvärvet som hittade in till Nayef Aguerd. Chelsea skulle dock kvittera snabbt och även ges chansen att ta ledningen på straff.

Men Enzo Fernandez blev överlistad av Alphonse Areola i West Hams mål och brände straffen.

Rekordvärvningen orsakade straff

Istället var det hemmalaget som ännu en gång skulle ta ledningen genom Michail Antonio i minut 53, återigen framspelad av Ward-Prowse.

Och trots att West Ham fick spela med en man mindre under den sista halvtimmen höll de ut och tog med sig alla tre poäng hem.

I matchens slutminuter skulle också den inbytte och debuterande rekordvärvningen Moises Caicedo få en tuff start på sin sejour i klubben.

Mittfältaren orsakade straff som Lucas Paqueta satte dit och fastställde slutresultatet 3–1 till West Ham.

Därmed står West Ham på fyra poäng efter två matcher, medan Chelsea endast har en.