Liverpool åkte på trippla skadesmällar i 4–1-segern mot Brentford.

Värst såg det ut för Diogo Jota som behövde bäras ut på bår.

– Det ser inte bra ut för någon av dem, säger Jürgen Klopp till TNT.

Liverpool FC

I den 34:e minuten tvingades Liverpools mittfältare Curtis Jones ut skadad, efter smäll mot fotleden.

Tio minuter senare råkade man ut för ett nytt bakslag. Anfallaren Diogo Jota gick omkull efter en duell och Brentfords danske mittfältare Christian Nörgaard landade rakt på portugisens vänsterknä.

Den medicinska personalen försökte få Jota upp på benen, men istället behövde man kalla in båren. Mohamed Salah, som själv har varit borta omkring en månad med skada, ersatte Jota.

– Vi får väl se imorgon gissar jag. Förhoppning är allt inte så illa som alla tror, säger Van Dijk efter matchen om alla skador.

Jota ut på bår.

Minuter innan smällen hade Jota läckert nickat fram Darwin Nunez till Liverpools ledningsmål.

Salah målskytt

Tidigare under veckan kom även beskedet att Trent Alexander Arnold blir borta under en period. Han drog upp en tidigare knäskada och missar bland annat ligacupfinalen nästa vecka. Även målvakten Allison är borta med skadeproblem.

Till andra halvleken kom Nunez inte ut till spel, på grund av att han känt skadekänning. Liverpool gick ändå ifrån och vann med 4–1, efter mål av bland andra comebackande Salah.

– Vi behövde fajtas väldigt hårt. Speciellt med omständigheterna med skadorna vi hade. Men vi gjorde det och det är ett bra tecken på styrkan vi har i laget, säger Van Dijk.

Tränaren Jürgen Klopp efter matchen:

– Det är blandade känslor. Vi tappade spelare som vi inte vet hur allvarligt det är.

Segern gör att Liverpool rycker åt sig större ledning i toppen av Premier League. Inför

Diogo Jota ut på bår i mötet med Brentford.