Agüeros måltorka över efter 13 matcher

Publicerad 2015-02-11

City tog säker seger borta mot Stoke

Efter två månader och 13 matcher lyckades till slut Sergio Agüero hitta nätet igen.

Argentinaren gjorde två mål när Manchester City vann med 4-1 borta mot Stoke och hakade på Chelsea i toppen av Premier League.

Manchester City har haft det tungt sedan Yaya Touré åkte till de afrikanska mästerskapen i början av januari och har inte tagit en enda seger.

Men i kväll visade man att de klara sig utan mittfältsstjärnan och i stället klev Sergio Agüero fram igen.

Argentinaren har haft skadeproblem och måltorka och inte gjort mål sedan den 3 december mot Sunderland förra året.

Crouch kvitterade

1-0 målet efter dryga halvtimmen var dessutom ett litet mästerverk av argentinaren.

Han fångade upp en rensning på mittplan, blev fälld men reste sig upp och satte fart mot straffområdet. Där placerade han enkelt in bollen i det bortre hörnet som så många gånger förr till 1-0.

Stoke kvitterade sedan till 1-1 genom Peter Crouch innan pausvilan men sedan var det roliga över.

City avgjorde i andra

I den andra halvleken satte City högsta fart och James Milner nickade in 2-1 innan Agüero gjorde mål igen på straff. Samir Nasri avslutade sedan med att göra 4-1 på slutet. City hakar nu på Chelsea i toppen som vann sent i dag och är fortsatt sju poäng bakom londonklubben.