Publicerad 2018-05-05

Southampton var på väg mot tre viktiga poäng i bottenstriden.

Men när tilläggstiden hade passerat kom kvitteringen från Everton.

1–1-målet får Martin Olssons Swansea att jubla.

Nathan Redmond inledde på bänken borta mot Everton. Men i början av andra halvlek kom 24-åringen in på planen.

Tio minuter senare gjorde han ett efterlängtat och viktigt mål. Vid ett inlägg från höger mötte han upp vid bortre stolpen och nickade in 1–0. Det var hans första mål i Premier League den här säsongen.

I det läget betydde det målet några poängs marginal till lagen under nedflyttningsstrecket. Southampton krigade på för att hålla emot Everton. Bortalaget fick dock avsluta med tio man efter att Yoshida dragit på sig två gula kort.

Kvitterade i minut 96

Domaren Jonathan Moss lade till fyra minuter. Southampton såg ut att ha krigat till sig tre poäng när matchuret hade tickat förbi minut 94. Men Moss lade till ytterligare tid och i 96:e matchminuten kom kvitteringen från hemmalaget.

19-årige Tom Davies sköt in 1–1 via en spelare i Southampton.

Ett viktigt mål för Martin Olssons Swansea som befinner sig nedanför strecket. På tisdag tar Swansea emot Southampton i Wales.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se