Publicerad 2015-08-15

Adrian sparkar Jamie Vardy

West Ham-målvakten Adrian blev historisk i dag.

Men han har inte satt något positivt avtryck.

Han är den förste målvakten i Premier League att bli utvisad på offensiv planhalva.

West Ham hamnade i ett jobbigt underläge mot Leicester. Shinji Okazaki och Riyad Mahrez tryckte in varsitt mål i första halvlek.

”Hammers” fick kontakt när Dimitri Payet reducerade till 2-1 i inledningen av den andra halvleken.

Vardy fick en spark i bröstet

Hemmalaget jagade sedan en kvittering och i slutet flyttade man upp målvakten Adrian vid en hörna för att få extra tryck. Men det slutade inte lyckligt för den 28-årige spanjoren.

Efter hörna sparkade han Leicester-spelaren Jamie Vardy i magen. Domaren tvekade inte en sekund utan visade ut Adrian.

Det var en historisk utvisning, enligt brittiska uppgifter.

Förlorade matchen

Det är första gången i Premier Leagues historia som en målvakt får rött kort på offensiv planhalva. Inget smickrande rekord för Adrian.

Carl Jenkinson fick ställa sig i mål i stället.

Leicester vann matchen med 2-1 och har inlett säsongen med två raka vinster.