Svensken tillbaka i Premier League – knockad efter fyra minuter

Comeback i minut 78.

Blodig smäll i minut 82.

Pontus Jansson fick ett hårt ”välkommen tillbaka” från lagkamraten Ben Mee.

Pontus Jansson fick göra en efterlängtad comeback i Premier League när han hoppade in för Brentford borta mot Southampton.

Den svenske mittbacken tvingades sedan sätta sig ner på planen efter bara fyra minuters spel.

Skallad av lagkamraten

När backkollegan Ben Mee hoppade upp på en hörna i eget straffområde råkade han skalla ihop med Jansson, som direkt började blöda från bakhuvudet.

Jansson fick sedan behandling i flera minuter innan han kunde fortsätta vara med och försvara Brentfords nolla, som stod sig matchen ut när tabelljumbon Southampton besegrades med 2–0.

– Vi har inte vunnit så många matcher på bortaplan, så det var fint att få en seger, säger Ben Mee till BBC.

Varit borta hela året

Pontus Jansson, som är Brentfords lagkapten, har bara spelat åtta matcher i Premier League den här säsongen.

Han har varit skadad i två längre perioder och spelade senast i Premier League mot West Ham den 30 december. Då var Jansson bara på planen i en minut och han har inte startat någon match i Premier League sedan bortamatchen mot Bournemouth den 1 oktober.