Publicerad 2016-01-23

West Ham ledde två gånger om hemma mot Manchester City.

Men Sergio Agüero räddade storlaget.

Snacka om drömstart.

I den första spelminuten gav Enner Valencia West Ham ledningen med 1-0. Cheickhou Kouyate spelade in bollen och Valencia klippte till rejält.

Snabb kvittering

Stort jubel på Boleyn Ground i London. Men det höll inte i sig länge. I den nionde minuten hörde man missnöje från majoriteten av publiken på arenan.

Manchester City fick straff och Sergio Agüero sköt kyligt in 1-1.

Dimitri Payet, som har haft en fantastisk säsong i West Ham, var nära att ge hemmalaget ledningen. Han fick iväg en bra frispark, men målvakten Joe Hart stod för en strålande räddning.

Ledningsmålet kom dock för West Ham.

Dåligt av Otamendi

Återigen var det Enner Valencia.

Ett snabbt och långt inkast skickades mot Valencia i den 56:e minuten och anfallaren tog sig in framför Nicolas Otamendi och tryckte in 2-1. Smart av anfallaren, svagt av Otamendi.

Agüero fick dock sista ordet.

Med tio minuter kvar av matchen fastställde han slutresultatet 2-2.

Tappar poäng mot Leicester

Manchester City tappar viktiga poäng mot Leicester, man är tre poäng bakom succéklubben. Arsenal är trea på 44 poäng, lika många som City, men kan gå ikapp Leicester vid seger mot Chelsea i morgon.