Premier League

Rasar mot Premier League-stjärnan efter bilkrock

Av: 

Frida Fagerlund

FOTBOLL

Jack Grealish hamnade mitt i en ”mystisk” incident under gårdagen.

Aston Villa-stjärnan ska ha krockat sin bil efter en festnatt – och kallas nu hycklare av den brittiska pressen.

Det är fortfarande oklart exakt när händelsen ägde rum samt om bildbevisen som finns verkligen föreställer Jack Grealish. Därav stämplar Daily Mail det hela som ”mystiskt”.

Polisen i västra Midlands bekräftar att man fick in ett tips om en vit krockad Range Rover: ”Bilen hade kört in i två parkerade bilar som stod längs vägen”, säger en talesperson. ”Föraren gav sina kontaktuppgifter till en som befann sig på platsen och lämnade sedan till fots. Han kommer förstås höras av polis så småningom”.

Uppmanade följare att stanna hemma

The Sun har dragit sina slutsatser redan med rubriken ”CovIdiot”. Enligt tabloiden ska Premier League-spelaren ha tillbringat en ”festkväll” hos vännen och förre lagkamraten Ross McCormack. Detta bara några timmar efter att han uppmanat sina följare på sociala medier att stanna hemma.

En källa till The Sun säger: ”Festen hade pågått hela natten. Det var outhärdligt. Ljudnivån sänktes bara under en kortare period strax efter åtta på morgonen när kollisionerna skedde”. En annan uppgiftslämnare menar att Grealish hade bråttom bort från platsen samt upprepade att det ”inte var någon big deal”.

På bilderna som cirkulerar ser det onekligen ut som Jack Grealish. Exakt datum när dessa är tagna är fortfarande inte fastställt.

ANNONS

Har du en dyr bilförsäkring? Jämför och se om du kan få billigare alternativ här.

Extern länk från Compricer

Jämför!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Glöm” City, de vinner Premier League 2022

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League

Aston Villa FC

Jack Grealish