Arsenal förnedrade West Ham.

Derbyt slutade 6–0.

– Vi fick vittring och gick för strupen, säger Bukayo Saka.

Londonderbyt blev en total mardröm för West Ham.

Topplaget Arsenal pulveriserade motståndarna under första halvlek och tryckte in fyra mål under loppet av en kvart.

Missnöjet bland West Hams supportrar blev uppenbart då de lämnade läktarna och begav sig hemåt.

Höga burop på arenan

Försvararen William Waliba inledde målskyttet, anfallsstjärnan Bukayo Saka utökade på straff, brasilianske mittbacken Gabriel nickade in tredje målet – och när Leandro Trossard skruvade in 4–0 strax innan paus hördes tydliga burop på London Stadium.

I andra halvlek fortsatte förnedringen och slutresultatet blev 6–0.

– En briljant insats från start till slut. Vi kunde ha gjort många fler mål. Vi fick vittring i dag och gick för strupen, säger Bukayo Saka som slutligen blev tvåmålsskytt.

Engelske landslagsmittfältaren Declan Rice, som lämnade West Ham för Arsenal inför säsongen, stod för ett mål och två assist. Han firade inte sin fullträff mot sitt gamla lag.

West Ham har nu sju raka matcher utan seger och har halkat ner till åttonde plats i Premier League.