Arsenal är en av de stora favoriterna till att vinna ligan den här säsongen.

Men förlust i första matchen och pressen har växt under veckan.

Då svarade de med att vinna borta mot Crystal Palace under söndagen där ett självmål räddade Londonklubben.

Chockförlust i premiären mot West Ham och pressen var stor på att Arsenal skulle svara upp i söndagens match borta mot Crystal Palace.

Det började också bra när Olivier Giroud efter en dryg kvart gjorde Arsenals första mål för säsongen när han med en halv cykelspark kunde sätta dit ledningsmålet.

Men Crystal Palace skulle komma tillbaka och det genom högerbacken Joel Ward som efter 28 minuter fick en bra träff utanför straffområdet och kunde dra in bollen i det bortre hörnet och det var 1-1 i paus.

Självmål avgjorde

Tio minuter in i den andra halvleken skulle segermålet komma för bortalaget.

Alexis Sanchez nådde högst i en nickduell och nickade boll på hemmaförsvararen Damien Delaney som via sitt smalben styrde upp bollen i eget mål.

Palace pressade sedan på i slutet men hade svårt att skapa något riktigt het läge och Arsenal kunde ta säsongens första seger.

– Det var ett mentalt test att se hur vi skulle svara upp. Efter att vi fått andra målet kämpade vi väl. Jag är nöjd, säger Arsenals tränare Arsene Wenger.