City-stjärnan svimmade i omklädningsrummet

Uppdaterad 2017-11-15 | Publicerad 2017-11-14

Sergio Kun Agüero sköt 2–0 till Argentina i slutet av första halvlek i träningsmatchen mot Nigeria.

Men till den andra halvleken kom han aldrig ut.

Varsky Sports rapporterar att stjärnan svimmade och fördes till sjukhus.

Argentinas fotbollsherrar träningsspelade mot Nigeria på neutral plan i Krasnodar under tisdagseftermiddagen.

Ett b-betonat Argentina utan bland annat Lionel Messi och Gonzalo Higuaín gick upp i en 2–0-ledning i första halvleken. 2–0 satte Manchester City-stjärnan Sergio Kun Agüero innan Leicesteranfallaren Kelechi Iheanacho reducerade några minuter senare.

Till den andra halvleken kom dock ingen Agüero ut.

Stjärnan hade nämligen svimmat i omklädningsrummet och blivit förd till ett närliggande sjukhus för allmän hälsokontroll, rapporterar Varsky Sports.

Samtidigt gick Nigeria ut och vände på steken. Arsenals Alex Iwobi blev tvåmålsskytt i mötet som slutade 4–2.

Uppdatering: Manchester City meddelar på sin hemsida att Agüero har fått klartecken att återvända hem till Manchester. Klubben skriver att anfallaren aldrig förlorade medvetandet och att turen till sjukhuset främst var en säkerhetsåtgärd, men att han kommer att tittas till på nytt av klubbens läkare inför helgens match mot Leicester City.