Efter tre oavgjorda matcher fick Jürgen Klopp jubla högt.

På onsdagskvällen tog tysken sin första vinst med Liverpool.

Laget är vidare i ligacupen efter 1-0 mot Bournemouth.

Liverpool FC

Brendan Rodgers fick sparken från Liverpool efter 1-1 i derbyt mot Everton. Jürgen Klopp, som var rejält önskad av fansen, tog över som manager för laget.

Det blev 0-0 i premiären mot Tottenham. Sedan har Liverpool spelat 1-1 mot Rubin Kazan och 1-1 mot Southampton.

På onsdagskvällen kom första vinsten i Liverpool för Klopp.

Clyne avgjorde

Laget besegrade Bournemouth med 1-0 på Anfield och är därmed vidare i ligacupen. Nathaniel Clyne blev matchens enda målskytt i den 17:e minuten.

Joao Carlos Teixeira höll på att göra ett drömmål när han rann igenom i den 17:e minuten och klackade bollen förbi målvakten Adam Federici. Bollen var på väg mot mål, men rensades undan. Då dök Clyne upp och tryckte in 1-0 till Liverpool.

På lördag väntar Chelsea för Liverpool.

Manchester City är också vidare i ligacupen. Laget körde över Crystal Palace med 5-1.

Nigerianske talangen Kelechi Iheanacho gjorde ett mål och två assists i segermatchen. 17-åringen Manuel Garcia fastställde slutresultatet 5-1 på stopptid.