Andra raka förlusten för City

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-09-02

Benni McCarthy avgjorde för Blackburn

Förlust igen Blackburns Benni McCarthy slår in 1-0 mot Manchester City. Målet blev matchens enda och City förlorade andra raka matchen i Premier League.

Efter succéstarten i Premier League.

Nu är Sven-Göran Eriksson nere på jorden igen.

Benni McCarthy sänkte Manchester City med matchens enda mål.

Svennis fick en kanonstart som manager i Manchester City och vann de tre inledande matcherna i ligan.

Kulmen nåddes vid derbysegern mot rivalen Manchester United för två veckor sedan.

McCarthy snappade upp en retur – och avgjorde

Nu har Svennis fått grus i sitt lagmaskineri.

För andra matchen i rad gick City mållösa av planen och med en uddamålsförlust i bagaget.

Kvicke Benni McCarthy gjorde matchens enda mål efter tretton minuter när han snappade upp en retur efter en hörna.

Manchester City hade precis som i tidigare matcher svårt att skapa de där riktigt farliga chanserna och hade bara två avslut på mål.

Matchen överskuggades av domaren Mike Dean som gjorde det mesta för att hamna i händelsernas centrum.

Svennis lagkapten utvisad

Han hittade sex gula kort och visade ut Blackburns turkiske spelmotot Tugay tio minuter i andra halvlek.

Strax efteråt var det dags igen när Svennis lagkapten Richard Dunne blev utvisad efter en tackling på Santa Cruz.

Noterbart i matchen: Blackburn drog på sig 25 frisparkar, City bara fyra.

Blackburn är fortfarande obesegrade i Premier League med två segrar och två oavgjorda matcher.