Noll vinster på de fyra senaste matcherna.

Men mot Crystal Palace vände Spurs trenden.

Harry Kane sänkte Londonrivalen med sitt 209:e Premier League-mål.

Tottenham har visat en usel form i ligan de senaste månaderna.

Från att ha legat på en stabil topp fyra-plats har den svaga formen gjort att man nu riskerar att missa en Europaplats.

Kane gick förbi Wayne Rooney

Men hemma mot Crystal Palace stoppades blödningen, åtminstone tillfälligt. Detta efter att man vunnit matchen med 1–0.

Avgörandet kom på tilläggstid i den första halvleken, när Harry Kane mötte Pedro Porros inlägg med pannan och nickade in 1–0. Målet vara anfallarens 26:e fullträff under årets PL-säsong. Totalt var det Kanes 209:e (!) mål i ligan, vilket innebär att han nu gått om Wayne Rooney och nu är tidernas näst bäste målskytt i Premier League. Har har dock en bra bit kvar till Alan Shearer som innehar förstaplatsen på 260 mål.

Masons första seger

Trepoängaren var Ryan Masons första sedan han tillträdde som lagets interimtränare och Londonklubbens första sedan den 8 april, när man besegrade Brighton hemma med 2–1.

–Jag är väldigt nöjd, det var en svår match. Palace är inne i en bra period och det var ett Londonderby så att komma iväg med tre poäng och en hållen nolla efter den vecka vi haft är positivt, säger Mason till BBC.

Tottenham innehar nu sjätteplatsen i ligan, sex poäng bakom Manchester United på fjärde plats. Spurs har dock spelat två matcher fler.

Dejan Kulusevski började matchen från bänken. Totalt blev det elva spelminuter för svensken.

Tottenham slog Crystal Palace i Premier League.