Mäktig vändning av stora succélaget

Publicerad 2016-03-05

Succéspelaren hyllas: ”Payet är bäst i Premier League

2–0-underläge och straff emot sig.

Därefter vände allt för West Ham som vände och vann med 3–2 och har häng på en Champions League-plats.

– Payet är Premier Leagues bäste spelare, säger Ola Andersson i Viasatstudion.

Slaven Bilic har förvandlat West Ham till ett succélag.

Klubben har häng på en Champions League-plats och är bara en poäng bakom Manchester City på fjärdeplatsen.

Galen vändning

Avståndet såg dock länge ut att växa till fyra poäng i dag.

I matchminut 69 hade Everton en 2–0-ledning på hemmaplan, trots en man mindre sedan Kevin Mirallas blivit utvisad, och läge att göra 3–0 på straff.

Romelu Lukakus straff räddades dock av Adrian i West Ham-målet.

– Adrians räddning vid 2–0 var helt otroligt och det är därför jag älskar honom så mycket, säger West Hams lagkapten Mark Noble i intervjun efteråt.

Därefter svarade Londonlaget för en av säsongens mäktigaste vändningar.

Under matchens avslutande elva minuter lyckades nämligen gästande West Ham göra tre mål. Michail Antonio och Diafra Sakho gjorde 2–1 (79:e minuten) respektive 2–2 (82:a).

”Payet är bäst i PL”

Det stannade inte där.

I den 90:e matchminuten satte succéspelaren Dimitri Payet 3–2 till West Ham och fullbordade vändningen.

– Lagmoralen i det här laget just nu är helt fantastisk för stunden, säger Mark Noble.