Uppdaterad 2024-04-25 09.15 | Publicerad 2024-04-24 22.59

Manchester United låg under två gånger om mot jumbon Sheffield United.

Då klev Bruno Fernandes fram och blev hjälte.

Portugisen låg bakom allt i 4–2-segern.

Sheffielde United, toksist i Premier League, tystade Old Trafford två gånger om när de först tog ledningen i den första halvleken och sen satte 2–1 i upptakten på den andra.

Men slagpåsen lyckades trots det inte hålla undan mot ett formsvagt Manchester United.

Efter en timme förvaltade Bruno Fernandes en straff sedan Harry Maguire blivit nerdragen efter en hörna.

Fick debutera

Portugisen pricksköt sedan 3–2 från distans tio minuter från slutet och med fem minuter kvar spelade han fram Rasmus Höjlund till 4–2.

Ett annat glädjeämne i hemmalaget var att den 18-årige ynglingen Ethan Joseph Wheatley fick debutera för hemmalaget när han byttes in på stopptid. Det är den 250:e akademispelaren som debuterar för A-laget.