Det måste vara sjukt mäktigt att vara muslim

”Hur dessa blå partier som samarbetar med Jimmie och hans gäng kan sova om natten, ja det vet sannerligen bara Gud”.

VARFÖR är Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna besatta av islam? 

Partiets djupa, innerliga och våldsamma hang up på vilken Gud människor tillber skapar ett starkt behov i mig… ett behov att själv konvertera till islam. 

För det måste vara så sjukt mäktigt att vara muslim. Varför skulle annars så många av våra politiker bara bry sig om just den religionen och människorna som tillhör den?

Jag älskar också att göra precis tvärtom.  


Så varje gång Jimmie Åkesson börjar gasta i sin islamofoba megafon är det som en sinnessjukt effektiv tvärtom-reklam för mig och jag är ett steg närmre att texta min lokala imam för att dra igång processen. 

Om jag redan haft Guds ljus i mitt liv kanske jag frågat Jimmie något i stil med…

Min broder! Vad är det som tynger ditt hjärta och som gör att du viger ditt liv åt att så hat i andra människors hjärtan?

Men nu har jag inte Guds ljus i mitt liv och undrar istället… Vad är ditt problem?


Försök inte ens med argumentet att Sverigedemokraterna är oroade för extremism blablabla.

Sverigedemokraternas problem med islam rotar sig i antimuslimsk rasism, inget annat, och partiet har aldrig uppvisat förståelse för skillnad på helt vanlig mellanmjölksislam och religiös extremism. 

Vad Jimmie nu än tvingas påstå, efter talet han höll i Västerås i helgen.

Det var där han presenterade sina senaste cringe idéer för vårt avlånga, cringe land.

Minareter, halvmånar och kupoler ska helt tas bort i stadsbilden, tycker han.


Han sa också att Sverigedemokraterna vill kunna riva moskéer och förbjuda byggen av nya. 

För i moskéerna, menar partiledaren för ett parti med nazistiska rötter, sprids det antisemitisk och homofob propaganda.

Förutom att det är vansinniga förslag som inskränker på religionsfriheten är det också urbota dumt. Det är som om jag skulle gå till val på att riva Sölvesborg bara för att Jimmie är från Sölvesborg eller som om sossarna skulle gå till val på att riva Regeringskansliet, eftersom de blåbruna bestämmer.  


Hur dessa blå partier som samarbetar med Jimmie och hans gäng kan sova om natten, ja det vet sannerligen bara Gud. Men för en gångs skull reagerade de på vad deras kamrat hade sagt. 

Ulf Kristersson är ju som förståeligt stressad över Natoansökan och sa att Jimmies förslag var respektlöst och polariserande, samtidigt som medier i Turkiet (säkert till Ulfs stora förtret) fångade upp Jimmies tal och korrekt gjorde analysen att Jimmie är ”besatt” av moskéer. Liberalernas Johan Pehrson kallade Jimmies förslag för ”osvenskt”. Jag fattar hur han med sin gymnasiefilosofiska approach till politik tycker det var en bra comeback, eftersom Jimmie i Västerås sa att det i moskéer bedrivs ”antisvensk” propaganda.


Men jag ser bara framtida tv-debatter framför mig där partiledarna står och skriker på varandra om vem som är MINST svensk.

Visst önskar man att tjat om beståndsdelarna i en nationell folksjäl inte var vad våra politiker byggde sin högst materiella politik på? 

Vi får hoppas på en förändring snart. Inshallah!