Lisa Lemkes goda brödrecept

Av: Nina Kindbro

Publicerad:
Piroger, Libabröd och Lisa.
Foto: Magnus Carlsson
Piroger, Libabröd och Lisa.

Brödmat – mat där man på något sätt utgår från brödet. Som fyllda pitabröd, pizza av alla de slag, piroger och pajer, och inte att förglömma all den där maten man faktiskt äter genom att skopa upp den med ett bröd. Här är Lisa Lemkes goda recept ur hennes nya bok Brödmat.

– Så länge du har ett gott bröd att utgå ifrån har du en middag, säger Lisa Lemke.

Lisa Lemke har fyllt hela sin bok Brödmat med recept på bröd eller rätter som utgår från bröd. Här finns allt från rykande nygräddade pizzor till sallader gjorda på bröd som blivit torrt och tråkigt. Här är några smakprov.

Foto: AlexPro9500 / iStockphoto
Lisa Lemke och hennes bok Brödmat.

Lisa Lemkes nya bok, Brödmat, The Book affair.

Foto: Magnus Carlsson
Lefsa
Foto: Magnus Carlsson
Flatbread
Foto: Magnus Carlsson
Polska piroger
Foto: Magnus Carlsson
Libabröd
Foto: Magnus Carlsson
Panzanella
Publicerad:

LÄS VIDARE