Timråspelaren pik till serieledaren: ”Riktigt tråkig hockey”

Publicerad 2024-02-03

Underläge 0–1 efter en period.

Då skickade Timrås 20-åring Oliver Johansson en rejäl passning till serieledaren Växjö.

– De spelar riktigt tråkig hockey, säger han.

I senaste matchen uppmärksammades Timrås talang Oliver Johansson mest för att han gjort omgångens snyggaste mål, där han drog in klubban mellan sina egna ben och lyfte in pucken i mål trots tränarens förbud.

I dag var det vid intervjumikrofonen han utmärkte sig mest. Vid underläge efter en period pikade han Växjö vid fotknölarna.

– De (Växjö) spelar ganska tråkig ishockey, så spelar vi vår ishockey ska vi nog kunna vända det här, säger han i TV4 Play.

TV4 Play: Spelar de tråkig hockey alltså?

– Ja riktigt tråkig hockey. Det står bara still i mittzon, nej det där får de förbättra Växjö.

I skytteligaledning

Växjös Martin Lundberg gav hemmalaget ledningen efter 13 minuters spel. Senare utökade skytteligaledaren Marcus Sylvergård Växjös ledning till 2–0 med sitt 21:a mål för säsongen.

Timrå fick in en reducering, men Tobias Rieder fastställde slutresultatet till 3–1 med sitt åttonde mål för säsongen.

Förlusten gör att Timrås svit på sex raka segrar nu är bruten. Växjö är kvar i serieledning, fyra poäng före Färjestad.