Viktor Arvidsson och Joakim Lindström visade stor kyla

Tillbaka i Skellefteå Joakim Lindström satte den avgörande straffen.

Max Friberg kvitterade till 2-2 för Timrå med bara 14 sekunder kvar.

Men närmare än så kom laget inte.

Skellefteå visade mental styrka i straffläggningen och satte två raka mål bakom Daniel Bellissimo.

Skellefteå spelade träningsmatch mot Timrå i Strömsund. Första perioden slutade mållös efter böljade spel.

I andra presenterade sig Bud Holloway genom att ge Skellefteå ledningen till 1-0 i powerplay.

Han satte en retur från målvakten Daniel Bellissimo i öppen kasse.

Perioden kantades av många utvisningar och ryckigt spel. Ingen av lagen utnyttjade lägena förrän i tredje.

Efter knappa tre minuter satte Joachim Rohdin kvitteringen till 1-1 i just powerplay.

Erik Forssell gav Skellefteå ledningen på nytt efter tolv minuter efter en styrning.

Ledningen med 2-1 såg också ut att stå sig matchen ut men Timrå tog ut målvakten och när Tomas Skogs drog på sig en sen utvisning kunde max Friberg kvittera i spel sex mot fyra.

I straffläggningen missade sedan målskyttarna Max Friberg och Joachim Rohdin sina straffar medan Viktor Arvidsson och Joakim Lindström satte sina för Skellefteå.