Brynäs vägrar ge upp

Publicerad 2011-03-14

Sundqvist: ”Vi vet att vi kan vinna i Karlstad”

Rickard Wallins segermål kom efter 18.35 i den tredje perioden. Efter det orkade inte Brynäs resa sig.

Men Gävlelaget vägrar att ge upp.

– Vi vet att vi kan vinna i Karlstad, det visade vi senast, säger Jörgen Sundqvist.

Brynäs IF

Brynässpelarna var nog inställda på förlängning. För en och en halv minut före full tid glömde de bort Rickard Wallin som enkelt kunde sätta 2-1 mellan benen på Thomas Greiss.

Därför var det självklart bittert i Brynäs-lägret efter matchen. Laget hade flera vassa målchanser men Alexander Salak storspelade och räddade Färjestad.

– Vi måste in och kriga mer framför mål. Vi behöver få in fler skitmål, säger Brynäsbacken Jörgen Sundqvist till TT.

Inga fler skador

Brynäs kan dock glädjas sig åt att laget inte åkte på fler skador. I kvällens match ställde hemmalaget upp med elva utespelare som är födda 1990 eller senare.

– Vi vet att vi kan vinna i Karlstad, det visade vi senast. Att vi orkar är det inget snack om, det här har vi tränat hela sommaren för, säger Sundqvist som vägrar att ge upp.