Timo Pärssinen fick ett raseriutbrott

Uppdaterad 2012-01-18 | Publicerad 2012-01-17

Det blev en ny tung förlust för Timrå borta mot Djurgården.

Argast vid 0–3–förlusten var Timo Pärssinen. Efter att ha missat en målchans slog han sönder klubban.

– Vi svingar och svingar och allt möjligt, men det kommer inga puckar, säger Timrås Fredrik Bremberg till Canal Plus.

Situationen kom i slutet av den andra perioden. Efter ett skott från Timrås Matt Murley hamnade pucken fri framför mål.

Timo Pärssinen fick dock ingen träff på pucken utan Djurgårdens målvakt Gustaf Wesslau hann förflytta sig och rädda.

Det gjorde Pärssinen ursinnig.

Han åkte ut till båset och slog klubban stenhårt i sargen flera gånger. Folk i båset och fotografer i närheten fick ta skydd när klubban slogs sönder.

I pausen mellan andra och tredje perioden tog en av fotograferna och Pärssinen ett snack om utbrottet.

Kempe avgjorde för Dif

Timrå hade behövt ett mål där eftersom Djurgården var i ledningen med 1–0. Men i stället för en kvittering från Pärssinen så utökade Dif till 2–0.

Från nära håll kunde Mario Kempe sätta pucken bakom Timrås Gustaf Lindvall.

Kempe fastställde sedan slutresultatet 3–0 i öppen bur.

– Vi har inte för många pass till varandra och kommer inte med någon fart. Vi svingar och svingar och allt möjligt, men det kommer inga puckar så att säga, säger Fredrik Bremberg till Canal Plus.

I och med segern gick Djurgården upp på slutspelsplats, de petade ner AIK till nia. Timrå är sist, 14 poäng efter nästjumbon Linköping.