Publicerad 2013-01-23

Modo hade greppet om matchen.

Men Skellefteå vände och vann – på tre minuter.

– Vi släpper in för enkla mål, säger Samuel Påhlsson.

Marcel Müller gav Modo ledningen med tio sekunder kvar av den andra perioden. En minut in i tredje var Modospelaren i hetluften igen när han fick en tackling mot huvudet av Martin Sevc. Skellefteåspelaren fick 2+10 för checking to the head, men Müller kunde spela vidare.

”Inte nöjda med resultatet”

Sex minuter senare kvitterade Oscar Lindberg. Bara tre minuter efter ledningsmålet satte Melker Karlsson 2-1 och Skellefteå hade vänt matchen. Modo kunde aldrig svara och Skellefteå behåller avståndet i toppen till HV71 som också tog tre poäng.

– Vi gjorde en helt okej match. Vi hade ju ledningen till tredje perioden, men vi är inte nöjda med resultatet. Vi släpper in lite för enkla mål, säger Samuel Påhlsson till C More efter matchen.