Anton Karlsson lämnar Leksand

Av: Magnus Wilsson

Publicerad:

Anton Karlsson lämnar Leksand.

Forwarden som spelat i Leksand de senaste två säsongerna får inte följa med klubben till SHL.

– Tack Leksands IF för framgångarna jag har fått vara med om att göra i föreningen, skriver 22-åringen i ett inlägg på Instagram.

Anton Karlssons andra sejour i Leksands IF är över. Efter att ha varit med att ännu en gång få fira avancemang till SHL med klubben (var utlånad till Leksand från Frölunda 2015–16) får han nu lämna mot sin vilja. 21 poäng, 11 mål och 10 assist, på 49 allsvenska matcher hjälpte inte.

I ett inlägg på Instagram meddelar 22-åringen att han nu lämnar klubben.

– Tyvärr så blir det inte alltid som man vill och nu fick jag lämna en förening som jag självklart skulle vilja stanna i. Men livet går vidare och nu är det dags för mig att hitta nya utmaningar i livet! Tack alla! Over and out, hoppas vi ses i framtiden igen!

Hyllar fansen

I inlägget tackar han för sin tid och det verkar inte vara några relationsproblem med Leksand trots uppbrottet. Han passar även på att skicka en hyllning till klubbens fans.

– Tack Leksands IF för framgångarna jag har fått vara med om att göra i föreningen. 2 avancemang till SHL men samtidigt väldigt lärorika säsonger. Tack alla lagkamrater för att vi haft det så sjukt roligt tillsammans. Men framförallt till Leksands underbara fans, tack för att ni alltid stått mig bakom ryggen och laget. Ni behövs, så fortsätt sjung så taket lyfts på Tegera och mana på krigarna på isen!

Sportbladet har sökt Anton Karlsson för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE