Publicerad 2024-01-08

Jonathan Dahlén får vänta på målrekordet i Timrå.

26-åringen blev mållös i 3–2-förlusten mot Rögle.

Daniel Zaar frälste Ängelholmslaget.

I förrgår gjorde Jonathan Dahlén sitt 189:e mål i Timrå. Det innebar en tangering av Bo ”Bulla” Bergrens målrekord.

Hemma mot Rögle hade han chansen att bli ensam etta – men så blev det inte.

Timrå förlorade och 26-åringen blev mållös.

Avgjorde sent

Dahlén noterades för en assist i matchen, han var inblandad i Emil Petterssons 1–1-mål i den första perioden.

Roligare än så blev det inte för Dahlén.

Rögle vann med 3–2 efter ett sent avgörande i powerplay. Daniel Zaar blev helt fri framför mål och kunde ohotat sätta pucken bakom Timråmålvakten med mindre än fyra minuter kvar.

Timrå hade flera jättelägen att kvittera med bara sekunder kvar – men Christoffer Rifalk lyckades spika igen.

Ännu en förlust

Rögle vann med 3–2. Förlusten är Timrås fjärde raka på hemmaplan, en resultatrad Timrås tränare Ante Karlsson inte är nöjd med.

– Det är inte bra. Hemma ska vi vara starka, säger han i TV4 Play.

Jonathan Dahlén får en ny chans att slå målrekordet på torsdag. Även då ställs man mot Rögle – men då på bortaplan.