Noah Welch fick matchstraff för andra matchen i rad

Publicerad 2017-12-07

Matchstraff i tisdags i CHL.

Och när Noah Welch åter var på isen för SHL-spel i dag var det dags igen.

En armbåge sänkte en blödande Rasmus Asplund till isen och Welch fick lämna den dramatiska matchen.

Det mesta hände verkligen i mötet mellan Färjestad i Växjö. I andra perioden var det målkaos, totalt sex mål varav tre (ett bortdömt) kom inom loppet av fem sekunder.

När allt skulle avgöras i slutet av tredje var det fortfarande oavgjort, nu 4–4. Då tog matchen en fulare vändning.

Asplund i däck

Med 4,10 kvar satte Noah Welch upp en armbåge i ansiktet på Rasmus Asplund som gick i däck, blödande. Welch kunde gå och duscha efter den smällen.

Det andra matchstraffet på två matcher för Welch som även åkte ut mot Bern i tisdagens CHL.

Färjestad hann dock inte utnyttja överläget i mer än en dryg minut när Johan Ryno sänkte Brendan Shinnimin och fick två minuters utvisning.

Och i fyra mot fyra kunde Växjö avgöra den galna matchen.