Dagens namn: Ingeborg, Borghild
Det senaste om Mat. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Mat på Aftonbladet.se.
08.18 NYHETER
arrow Var femte person slänger över två kilo mat i veckan. Det visar en ny Sifo-undersökning.
19 MAJ KOLUMNISTER
arrow Maten på äldreboenden engagerar. Vad säger personalen? I dag släpper jag fram deras röster.
12 MAJ KOLUMNISTER
arrow Hur ska jag kunna överleva på ett äldreboende? Rapporter inifrån visar att en del serverar oätlig mat.
9 MAJ MAT & DRYCK
arrow Låt nässlor, ramslök och rosmarin sätta smak på bästa bjudbrödet
5 MAJ AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, går igenom hur länge olika matfetter klarar sig och ger sitt bästa tips för lång hållbarhet.
arrow Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, ger sina bästa tips på hur du får matlådan att hålla maximalt länge.
arrow Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, ger sina tips på hur du får mjölk att hålla länge och hur du märker när din mjölk blivit dålig.
arrow Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, berättar hur kan få en hushållsost att hålla i uppemot 11 månader –se tipsen i klippet.
arrow Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, går igenom hur länge ketchup håller i kylen och när du bör kasta en ketchupflaska.
29 APRIL AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Mat har blivit betydligt dyrare. Matmissionen i Stockholm har märkt av att fler kunder hittar sig till dem.
arrow Matpriserna fortsätter att stiga. –Nästan allt har gått upp i pris, säger Eric, 69.
26 APRIL NYHETER
arrow Kina lovprisar sin covidstrategi som ett bevis för det kommunistiska systemets överlägsenhet.
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
24 APRIL MAT & DRYCK
arrow Ska det firas valborg, student eller kanske bara lite skönt häng? Oavsett om du är på picknick, stranden eller din egen…
22 APRIL MAT & DRYCK
arrow Hemkunskapsläraren om debutkokboken och bästa rätterna att bjuda på när det vankas fest
22 APRIL TESTER
– Ett trevligt och demokratiskt sätt att äta där var och en kan välja det hen själv gillar, säger tv-kocken och…
22 APRIL AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Johanna Westman älskar den demokratiska fredagsbuffén
21 APRIL SENASTE NYTT
arrow Axfoods kvartalsrapport slår förväntningarna – men marknaden reagerar negativt.
19 APRIL NYHETER
Att bygga upp ett krislager för dig och dina närmaste är varken svårt eller dyrt. Men det är nödvändigt.
17 APRIL LEDARE
arrow Elen har blivit dyrare. Dieseln och bensinen också. Matpriserna är på väg upp och runt hörnet väntar stigande räntor.
14 APRIL KULTUR
arrow Förr när jag skrev om djurrätt, en fråga som ligger mig varmt om hjärtat, anklagades jag för att tillhöra…
13 APRIL NYHETER
arrow Inflationen rusar och maten blir dyrare. Det sätter sina spår. I västsvenska Bollebygd väntas man dra in smöret på de…
10 APRIL MIN EKONOMI
arrow Bonden i Brasilien, trebarnsmamman i Kairo och de mest utsatta invånarna i Afghanistan.
8 APRIL AFTONBLADET TV NYHETER
arrow För de flesta bagare i Frankrike är gasen en stor kostnad eftersom de flesta ugnarna drivs med gas.
31 MARS AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Sharon Lavie, sparekonom ger råd om hur DU ska tänka och planera
21 MARS BOKRECENSIONER
arrow ”Det är inte människors medvetande som bestämmer deras existens, utan deras sociala existens som bestämmer deras…
20 MARS MIN EKONOMI
arrow LRF: ”Värre än någonsin” • Ministerns svar
1
2
3
4
5
...
29
>