VM:s snyggaste mål kan redan vara gjort.

Tvåmålsskytten Richarlison frälste Brasilien med sin drömträff.

Grupp G i fotbolls-VM: Alla förutsättningar – så går lagen vidare

Brasilien är en av de stora favoriterna i VM. Men det dröjde innan laget fick hål på Serbien i premiären.

Det var först i den 63:e minuten som Richarlison satte 1–0. Efter målet backade brassarna hem något och lät Serbien ta över initiativet.

PLUS: Här är VM-arenorna för 45 000 000 000 kronor

Men elva minuter efter ledningsmålet satte Richarlison tvåan – och han gjorde det med ett mål som kommer konkurera om att bli turneringens vackraste.

Neymar skadad

Tottenhamstjärnan tog emot bollen i straffområdet, snurrade runt i luften, drog till på volley och fick en drömträff.

– Det är fantastisk. Att så snabbtänkt veta att där är bollen och göra en liten skön cykelspark. Det är kanske omgångens mål, säger C Mores expert Mikael Lustig.

Neymar byttes ut i den 80:e minuten efter att ha fått en smäll mot foten, men kunde gå av för egen maskin.

Efter 2–0-målet kunde Brasilien spela ut ordentligt och hade flera lägen att sätta trean, men matchen slutade 2–0.