Ivana köpte en jumpsuit från Shein – byxbenet satt på magen

Publicerad 2022-03-26

Ivana Andersson var ute efter nya festkläder och beställde därför hem en jumpsuit från webbshoppen Shein.

Men när hon några dagar senare fick hem paketet gjorde hon en märklig upptäckt.

– Jag trodde att de skojade – ena byxbenet satt på magen. Det är inte halloween nu, säger hon.

Ivana Andersson fick en chock när hon fick hem sitt paket från Shein.

Ivana Andersson från Gävle har vid flera tillfällen handlat kläder på hemsidan Shein. Senaste gången var för några veckor sedan, då hon var ute efter en outfit till en fest.

Hon fastnade för en mönstrad overall och ett par knähöga klackar och slog till – men när hon för tre dagar sedan fick hem sitt paket fick hon en chock.

– Jag trodde att de skojade – ena byxbenet satt på magen på jumpsuiten. Det är inte halloween nu, säger Ivana Andersson och skrattar.

– Både jag och min dotter har handlat där flera gånger och vi brukar alltid vara nöjda. Men nu har det här hänt, det är jättekonstigt.

Inte nog med att klädesplagget hade en, minst sagt, ovanlig design – de högklackade skorna såg inte heller ut som Ivana Andersson hade föreställt sig när hon scrollade runt på hemsidan.

– De hade skickat fel skor också. Skorna jag beställde hade höga klackar, men de jag fick hem hade ingen klack alls, säger hon.

Hoppas att varorna kontrolleras nästa gång

När hon insåg att båda produkterna var fel kontaktade hon Shein som pausade hennes betalning. Därefter skickade hon sedan tillbaka paketet.

Trots att hon tidigare varit en nöjd kund är hon nu osäker på om hon kommer handla från Shein igen.

– Jag vet faktiskt inte om jag kommer beställa från dem igen. Jag hoppas att de kontrollerar sina varor innan de skickar iväg dem nästa gång, säger hon.

– Jag fick mig i alla fall ett gott skratt när jag öppnade paketet, lägger hon till.

Aftonbladet söker webbshoppen Shein.

Hanna beställde fejkpäls-tofflor från Shein– fick en chock

Aftonbladet har tidigare rapporterat Hanna Andersson som trodde att hon köpte fejkpäls-tofflor från Shein – men fick hem ett par tofflor med äkta päls.

Shein återkom på mejl till Aftonbladet efter publicering, och lovade att all djurpäls som används i produkterna är konstgjord päls och att Shein är ett djurvänligt varumärke.

Följ ämnen i artikeln