Publicerad:
Uppdaterad:

”Kan vara miljonhästen som behövs på V86”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 1 juli på Lindesberg • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Rikard N Skoglund med Höwings Unbeatable kan vara en superrysare på V86.

Två system med alla åtta rätt på V86 förra onsdagen och fyra system med alla sju rätt på V75 i lördags till andelsköparna.

I kväll är det V86 på Lindesberg. Här är experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Vid minsta klaff kan det här vara den miljonhäst som behövs på V86-spelet, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt drag.


ANNONS: Två system med full pott på V86. Fyra system med full pott på V75. Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Lindesberg och observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Tipsformen hos experterna är fin. På V86 förra onsdagen prickade två Sportbladet-system in alla åtta rätt. I lördags på V75 satt fyra V75-system. Så här blev utdelningarna till andelsköparna.

C Wickman (V86)

Vinst per system: 94 300,50 kronor.

Nettovinst per andel: 8 830 kronor

Sportbladet Jackpot (V86)

Totalt inspelat: 91 957 kronor

Nettovinst per andel: 7 695 kronor

Sportbladets Super (V75)

Vinst per system: 13 899,97 kr

Vinst per andel: 1 985,71 kr

C Wickman (V75)

Vinst per system: 14 155 kr

Vinst per andel: 1 415,50 kr

Wickman Lilla (V75)

Vinst per system: 13 899,90 kr

Vinst per andel: 926,66 kr

Pettersson Lilla (V75)

Vinst per system: 13 729,60 kr

Vinst per andel: 686,48 kr

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.47, onsdagen den 1 juli.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Jag har följt 2 J.J. Another Vinn (V86-7) ett tag nu och verkligen blivit imponerad av hästen. Det här femåriga stoet gör bra insatser varje gång och senast stod hon för en riktig ”håll käften”-insats. Från spår 12 körde Ivanov som om ingen morgondag fanns och segern blev överlägsen. Ulf Ohlsson upp den här gången är näppeligen något minus och det ser ut som ledningen. Därifrån finns inte torsk, i nuvarande form.

Miljonrensarna

Åke Lindblom låter påställd angående 5 Karat Band (V86-1). Det här är en bra häst som kan få loppet i detta lilla fält. Inte alls avsågad i så fall. Kul streck. 13 procent.

Gillar den låga procenten, i skrivande stund, på både 3 Geronimo Am samt 4 Danilo Brick i (V86-2). På ett mindre V86-system skulle jag nog till och med kunna låsa på dessa två kapabla hästar. En respektive åtta procent.

2 Ganyboy (V86-8) gör första starten i ny regi. Perfekt inne och fin häst. Bra chans. Tio procent.

Tänk på att...

... V86-tävlingarna denna onsdag går i Lindesberg.

... upploppet på banan är 192 meter, att jämföra med Solvallas 196 meter.

... 1 The Bald Eagle (V86-1) var grym i senaste starten då han rusade i ledningen och bara försvann. Har gjort illa sig lite efter det, och kan behöva ett lopp.

... 6 Tekno Lynet (V86-4) ser ut att bli svårfångad igen. Senast blev det en överlägsen spetsseger. Läge för en favorit i repris när femåringen fick springspåret.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

10 Exaudio Vici (V86-2) var rejäl senast vid seger och måste bli svårslagen på nytt. Motståndet är lämpligt, distansen likaså.

4 Oblivion (V86-3) har jag gillat intrycket på vid de två senaste segrarna och jag tycker hon är den häst i sällskapet som visat mest. Svårslagen.

5 Arturo Beech (V86-6) är under utveckling och måste ha toppchans på spets och slut.

Miljonrensarna

1 Höwings Unbeatable (V86-8) är upp och ner i sina prestationer och därför svår att räkna på, när han har en bra dag så duger han dock långt och jag tycker han känns intressant i det här loppet. Utgångsläget blev tilltalande då han borde få en fin resa härifrån och motståndet tycker jag inte alls skrämmer, dessutom känns det kul med Rikard N Skoglund upp. Vid minsta klaff kan det här vara den miljonhäst som behövs på V86-spelet och jag kommer jobba friskt! Två procent.

Tänk på att...

... V86 den här onsdagen avgörs i Lindesberg och Lindesberg som bana tycker jag är lurig, jag anser att man rätt ofta får se hästar underprestera i Lindesberg och min tes är att det är banunderlaget och den speciella doseringen i svängarna som inte passar alla. Upploppet är relativt långt och mäter 192 meter, att jämföra med exempelvis Solvallas som mäter 196 meter, men jag tycker det är klar fördel spetshästarna i Lindesberg. Man får inte riktigt med sig fart runt slutsvängen och att vinna från kön är tufft.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

6 Tekno Lynet (V86-4) imponerade på mig senast, visst mötte han ett passande gäng men han fick ta över ledningen efter en bit och sedan vann han överlägset. Denna uppgift ser smaskig ut men springspår och kort distans, träffar Jörgen rätt blir det tidig ledningen och då får de på tillägg svårt att komma ifatt. Hela vägen Jörgen! 

Miljonrensarna

4 Danilo Brick (V86-2) är en högkapabel herre som varit borta mycket. Han var med i Kriteriefinalen 2018 men var nästan borta hela 2019 och ska bli kul att se igen. Timo Nurmos hästar brukar inte behöva lopp i kroppen och skulle han gå felfritt tror jag Jorma kan sitta i ledningen efter en bit, därifrån kan det räcka hela vägen. Åtta procent.

8 Personal Goals (V86-8) är en häst jag verkligen gillar, han är ruggigt vass när han får ligga på rulle och löser det sig någorlunda härifrån då kan han bli farlig. Han har visat att han duger bra på V75 och till två procent får man se upp i avslutningen.

Tänk på att...

... Fornaboda i Lindesberg är värd för V86 denna vecka, riktigt spelvärd omgång med fyra 15-hästarslopp.

... 4 Iggy B.R. (V86-1) har tagit åtta segrar på 14 försök, en bra häst som kommer vara med långt fram. Kanske är lösningen i inledningen.

... 8 Missle Hill (V86-5) kommer bli klar favorit, kommer från en sjätteplats i Elitloppet. Tycker han borde varit bättre men möter ”lättare” motstånd denna gång.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

6 Tekno Lynet (V86-4) var riktigt bra senast när han i en tuff öppning körde sig till spets i jänkarvagnen, höll ett hårt tempo därframme – och sedan bara brisade undan till en smått överlägsen viktoria. Här ser det ut som ledningen igen och över korta häcken får tilläggshästarna otroligt svårt att jaga ikapp honom, speciellt på en snabb Lindesbergs-bana som inte är så lätt för köhästarna att ta något på.

Miljonrensarna

Jag följde de fina tävlingarna från Skive den 1 juni och fick se flera topphästar glänsa. Glänsa gjorde även 6 Kilimanjaro (V86-3). Hästen körde sig till ledningen tidigt och väl där såg han mycket fin ut och kom hem på en fin tid mot rätt bra hästar. Måste vara tidig i ett sånt här lopp. Sex procent.

11 Oliver Hall (V86-6) är riktigt bra för klassen. Se upp! Tio procent.

5 Vine Vision (V86-8) är bättre än man tror. Fem procent.

Tänk på att...

... tävlingarna denna omgång avgörs på Fornaboda travbana i Lindesberg. 

... stall Nurmos hänger på jänkarvagnen på 3 Gargamel Sisu (V86-1). En bra häst i runden som kan öppna. Läge för tävling!?

... samma stall har anmält 4 Danilo Brick (V86-2) barfota runt om. Mycket intressant.  Den här hästen har varit nära att besegra Campo Bahia.

... stjärnhästen Nimbus C.D. (V86-5) gör andra starten efter lång frånvaro. Vann första starten, men tuffare emot nu. Får svårt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

6 Tekno Lynet (V86-4) har verkligen hittat stilen på allvar nu och han var otroligt fin senast på Rättvik när man ryckte alla skor och körde med en amerikansk vagn. Han vann överlägset på en topptid för klassen och här har man åter igen hittat en perfekt uppgift. Han bör tidigt komma till ledningen härifrån och gör han om den senaste insatsen så får övriga köra om andrapriset här.

Miljonrensarna

3 Geronimo Am (V86-2) har en väldigt hög kapacitet för klassen. Han har en missvisande resultatrad och är mycket bättre än vad det ser ut som vid första anblicken. Han är stark och har vunnit på distansen tidigare så det här ser riktigt intressant ut! En procent.

9 Vagabond Bi (V86-8) har gjort jämna och fina lopp under en längre tid och det kan mycket väl vara dags för en seger nu. Fyra procent.

Tänk på att...

…V86 startar 19:20 och tävlingarna avgörs i Lindesberg. Upploppet mäter 192 meter.

8 Missle Hill (V86-5) var sexa i Elitloppet men nu drog man det sämsta utgångsläget och det kan bli svårt att komma till härifrån.

5 Arturo Beech (V86-6) startar för första gången bakom en startbil. Blir viktigt att kolla bilprovstarterna innan tävlingarna.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Lindesberg i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: