Lars Johansson var en av Frölundas hjältar i vinsten mot Modo.

Framför allt stod målvakten för en jätteräddning i den andra perioden.

– Det är dubbla ispåsar på ljumskarna, gastar expertkommentator Staffan Kronwall i TV4 Play.

Frölunda HC

När Linus Öberg, med sitt andra mål i matchen, satte 3–0 till Frölunda i början på den andra perioden, hemma mot Modo, trodde nog de flesta att det skulle bli tre enkla poäng till göteborgarna.

Men gästerna gaskade upp sig och kröp närmare. Det slutade till slut 3–2 efter att Riley Woods gjort match av det i den tredje perioden.

Göteborgarnas målvakt Lars Johansson hade en bra dag på jobbet och var en av hjältarna. I andra perioden rånade han den tidigare Frölundaspelaren

Rånade Modo

Theodor Niederbach på ett mål. Modospelaren fick i princip öppet mål efter en passning från Adam Pettersson, men Johansson sträckte ut och motade Olle i grind.

– Det är dubbla ispåsar på ljumskarna, konstaterade en TV4 Plays expertkommentator Staffan Kronwall löddrig av eufori.

För Modo, som sjunker som en sten i tabellen, var det fjärde förlusten på de senaste fem matcherna.