Djuric spikade 3–0-segern

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-19

Zürich har drömläge i CL-kvalet

Dusan Djuric sköt matchens sista mål när Zürich vann borta mot Ventspils med 3–0.

Dusan Djuric.

Djuric slog till med en kvart kvar. 3–0 betyder att Zürich står med minst ena benet i Champions League. Fler matcher med svenskintresse spelades i CL-kvalet.

Kim Källströms Lyon utklassade Anderlecht med 5–1 och kan också börja förbereda för CL. Källström spelade från start men byttes ut i 64:e minuten när mötet redan var avgjort.

På bänken

Mattias Bjärsmyr satt på bänken när hans Panathinaikos mötte Atlético Madrid. Tränaren Henk ten Cate valde istället rutinerade mittfältaren Gilberto som mittback bredvid Loukas Vintra. Läget är minst sagt prekärt för Panathinaikos efter förlust, 2–3.

Eddie Gustafsson vaktade målet när hans Salzburg förlorade hemma mot Maccabi Haifa med 2–1. Segermålet kom i 84:e minuten.

Debrecen, som tidigare skickat ut Kalmar FF, besegrade Levski Sofia med 2–1 på bortaplan.