Förlorade ödesmatchen mot Besiktas med 2-1

Steven Gerrard deppar efter förlusten.

Tre matcher – men fortfarande ingen vinst.

Liverpool ligger pyrt till i Champions League efter 1-2-förlust mot Besiktas.

Mästarna från 2005 och finallaget från 2007 har satt sig ordentligt i klistret i Champions League.

Liverpool, på desperat jakt efter en seger, förlorade sin andra raka match i gruppspelet. Besiktas vann ödesmatchen i grupp A med 2-1 på ett kokande Inönü i Istanbul.

Och oturen grinade verkligen Liverpool i ansiktet. Turkarnas 1-0 i första halvlek var lustigt.

Efter att bollen studsat som en flipperkula på flera spelare i Liverpools straffområde kunde Serdar Özkan sätta 1-0 – via Sami Hyypiä. Styrningen ställde Pepe Reina helt.

2-0 var desto snyggare. Bobo lurade bort Hyypiä och satte behärskat 2-0 mellan benen på Reina. Matchen såg avgjord ut men Gerrard skapade nerv med sin reducering på nick med fem minuter kvar att spela.

Liverpool tryckte på hårt i slutminuterna men Besiktas höll undan.

Förlusten innebär att Liverpool är sist i gruppen med bara en poäng. Pool har fyra poäng upp till Porto med tre omgångar kvar att spela. Marseille toppar med sju poäng.