Här ger Uniteds motståndare upp kvalmötet?

1–3-förlust på Old Trafford.

Lagkaptenen skadad och mittbacksklippan utvisad.

Club Brügges tränare verkar ha gett upp dubbelmötet med Manchester United.

Preudhomme.

Club Brügge fick en succéstart på playoff-mötet med Manchester United. Efter blott åtta minuter på Old Trafford hade de gästande belgarna fått det så viktiga bortamålet och tagit ledningen 1–0.

Matchen skulle dock komma att rinna Brügge ur händerna, och det tuffaste bakslaget kom i den fjärde tilläggsminuten när Marouane Fellaini nickade in 3–1-målet för United. Det sista som hände i matchen.

Men det var inte de enda belgiska bakslagen i matchen. I den 40:e matchminuten tvingades lagkapten Timmy Simons utgå skadad och i den 80:e minuten fick mittbacken Brandon Mechele syna det röda kortet.

”Vi saknade många”

Och för Brügge – som redan saknade flera skadade spelare inför gårdagens match – är det nu i princip kört inför returmötet. Detta enligt lagets tränare Michel Preud’homme.

– Om vår lagkapten (Simons) och vår mittback missar returen – ovanpå alla skadade spelare vi redan har – så ser jag ingen som helst lösning på hur vi skulle kunna slå Manchester United, säger han till Daily Mirror.

Det var en väldigt nedstämd belgisk tränare som mötte pressen efter den tunga förlusten.

– Man har en liten chans på hemmaplan men det kommer att bli väldigt svårt. Vi försökte att spela efter våra styrkor men vi saknade många spelare.

Returmötet spelas i Brügge på onsdag nästa vecka.