PSG vann utan Zlatan

Uppdaterad 2015-07-20 | Publicerad 2015-07-19

PSG:s Lucas Digne i kamp med  Benficas Ola John

Zlatan Ibrahimovic lämnades utanför truppen när PSG slog Benfica med 3-2 i en vänskapsmatch natten till söndag.

Digne blev matchhjälte med det avgörande målet.

Ett reservbetonat PSG åkte till Toronto för att möta Benfica i vänskapsturneringen Champions Cup.

Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti, Thiago Motta och Nicolas Douchez var några av stjärnorna som lämnades utanför truppen.

– Vi är fortfarande en bit ifrån att se den trupp som kommer att spela den här säsongen, det är klart. Vi kommer att ställa upp med ett ungt lag mot Benfica, sa tränare Laurent Blanc inför matchen.

Vände underläge

PSG fick stå upp mot ett tufft motstånd i den första halvleken när Benfica tryckte på. Det portugisiska laget fick visserligen ett mål i baken när Augustin sköt in 1-0, men en snabb kvittering och ett friläge senare och det stod 2-1 till Benfica i halvtid.

Parislaget kom ut svagt även i den andra halvleken men i den 62:e matchminuten blev Nkunku fälld i straffområdet och PSG fick straff.

Lucas satte kyligt kvitteringen och kvarten senare kunde Digne skjuta in segermålet från 10 meter. PSG tog därmed sin andra raka seger under försäsongen.