Två mål av Neymar i återkomsten

Luis Suarez, 27, har debuterat för Barcelona.

I träningsmatchen mot Leon fick anfallaren hoppa in med kvarten kvar.

”Tack så mycket alla för er kärlek”, skriver Luis Suarz på Twitter efter 6-0-vinsten.

Luis Suarez är avstängd från alla tävlingsmatcher fram till den 26 oktober sedan bitincidenten med Giorgio Chiellini i VM. Däremot får han träna med Barcelona, och spela träningsmatcher.

Fick spela en kvart

Det har snackats om att Suarez skulle få speltid på måndagskvällen när Barcelona spelade mot mexikanska Leon. Och med kvarten kvar – vid ställningen 4-0 till Barça – fick han hoppa in.

Neymar, som skadade sig i Brasiliens VM-seger mot Colombia, var tillbaka mot Leon. 22-åringen såg inte ut att lida av smällen, han spelade första halvlek och gjorde två mål.

Två mål av 18-åring

Lionel Messi öppnade målskyttet efter några minuter, sedan ökade Neymar på fram till 3-0 innan halvtid.

Neymar ersattes av 18-åringen Munir El Haddadi. Han stod för två fullträffar fram till 5-0. Sandro Ramirez fastställde slutresultatet 6-0 på Camp Nou.

”I dag var en minnesvärd dag. Tack så mycket alla för er kärlek”, skriver Suarez på Twitter.

Under lagpresentationen inför matchen fick Suarez ett varmt välkomnande av publiken. Enligt Telegraph är anfallaren avstängd till den 26 oktober, sedan får Suarez representera Barcelona i ligan och samtliga cuper.