Uppdaterad 2016-06-27 | Publicerad 2016-06-26

Se upp, Wales – Eden Hazard har vaknat.

Stjärnans show skickade Belgien till kvartsfinal efter 4-0 mot Ungern.

– Vi drömmer om något större, säger Hazard.

Belgien besegrade som bekant Sverige i den sista gruppspelsmatchen och ställdes mot överraskningslaget Ungern i åttondelsfinal. Det dröjde inte länge innan favoriten tog ledningen.

Belgien öste på framåt redan från start och i den tionde minuten kom målet efter att Toby Alderweireld nickat in Kevin De Bruynes frispark.

Belgien hade flera jättelägen att utöka ledningen i den första halvleken, men Gábor Király i målet höll Ungern kvar i matchen.

Inhopparna nätade

Efter paus var det Ungerns tur att skapa lägen, men skrällaget saknade någon som Belgien hade – Eden Hazard.

I den 78:e matchminuten tog han sig runt på vänsterkanten och frispelade inhopparen Michy Batshuayi som bara behövde sätta dit foten.

Två minuter senare gjorde Hazard på egen hand 3-0 efter att ha tagit sig förbi flera försvarare och avlossat ett skott i Királys vänstra hörn.

Men det var inte slut där. På stopptid satte Yannick Ferreira Carrasco 4-0.

Nu väntar Wales i kvartsfinal för Belgien.

–  Vi var värda segern. Vi kunde till och med ha gjort fler mål. Deras målvakt gjorde några bra räddningar, säger Hazard och fortsätter: