Inhopparna fixade oavgjort mot Lyon

Carlos Tevez slår in kvitteringen.

Sir Alex Ferguson bytte in Nani och Carlos Tevez på slutet.

Ett genidrag.

Inhopparna såg till att Manchester United klarade 1–1 borta mot Kim Källströms Lyon.

– Avbytare kan ändra matchbilden, säger Ferguson.

Den franske anfallaren Karim Benzema, 20, har nätat 16 mål i franska ligan den här säsongen och leder skytteligan. Enligt Manchester Evening News ska Sir Alex Ferguson vara intresserad av Benzema och kollegan Hatem Ben Arfa.

Ferguson lär inte bli mindre intresserad efter kvällens möte i Champions League, även om han nog helst hade sluppit Benzemas konstnummer.

Fördel United

I den 54:e minuten tog Benzema, omringad av fyra United-spelare, emot Jérémy Toulalans passning, vände om och klippte till. Skottet med vänsterfoten smet in via stolpen, otagbart för målvakten Edwin van der Sar.

– Det bevisar vilken kvalitet Benzema besitter. Han skjuter ur något som inte ens är en målchans. Ett fantastiskt mål, säger Sir Alex Ferguson enligt Sky Sports.

Men Sir Alex Ferguson saknar definitivt inte anfallare i den trupp han redan besitter. Med 65 minuter kvar bytte han först in Nani och kort därefter Carlos Tevez. Med bara fem minuter kvar såg duon till att kvittera.

Nani slog ett inlägg som tog på Lyonspelaren Fred och studsade fram till Tevez som dunkade in bollen i nät.

– Vi gjorde en del byten och det förändrade matchbilden. Jag tycker att vi förtjänade en kvittering.